More

  YourBoots Ultimate

  Hvad er recovery boots?Det er et værktøj til at nedsætte restitutionstiden ved at anvende programmer til at dræne lymferne eller, at massere musklerne.
  Maskinen der kobles til anvender luft, som så fylder de kamre der er i eks. støvlerne – man kan også tilkøbe og bruge den til arme, lænd eller hofte området.
  Vi har testet 8 kamre modellen både som boots og deres nye hipster model.
  Vi blev positivt overrasket!

  Virker de overhovedet?
  Det er vi slet ikke i tvivl om, at det gør! Man kan helt sikkert restituere på andre måder og der vil aldrig være andet end hvile og kost, som har større indvirkning på restitution, men Recovery boots fra your boots er en virkelig lækker smutvej. Vi har oplevet størst effekt efter træning og nærmest fået “nye ben” i løbet af 30min. Det kan ikke rigtig anbefales inden træning, som supplement til opvarmning eller andet.

  Hvordan er Kvaliteten og brugervenligheden?
  De er udført i et super stærkt materiale, som er nemt at rengøre. Selve samlingen af delene tager ikke lang tid og det er lige til at gå til – se videoen for en præcis beskrivelse.Når først du har fået det startet op, så er det nemt at skifte imellem forskellige dele og programmer. Man kan udføre programmer fra 1-90 minutter og de kan til enhver tid afbrydes.Leder du efter et ekstra værktøj til at vedligeholde dig selv med, så kan vi klart anbefale your boots!