More

  Torben Keller lancerer True North

  Keep it simple – Simple ain’t easy!
  At ændre din livsstil er simpelt…. men simpelt må ikke forveksles med “let”! siger Torben Keller som netop har lanceret True North igennem sin box i Ålborg: CrossFit North 579.

  Hvad er True North?
  True North – er fokus på udvikling og læring!
  Jeg har dannet True North, som er et fællesskab, som skal hjælpe andre med at nå de mål de måtte have, hvad end det omhandler vægttab, kostoptimering, øget styrke eller noget helt fjerde!
  Medlemmerne får igennem True North:
  – Daglig interaktion med mig og gruppen via Telegram
  – Ugentligt Zoom oplæg + Q&A
  – Oplæg fra nogle af mine mentorer / inspirationskilder
  – Et stort antal videoer, podcasts og artikler til at guide dig til at
  finde din retning
  – De mentale redskaber jeg har brugt som elite bokser i mere
  end 14 år
  – Gratis basis træningsprogram

  Hvorfor har du oprettet True North?
  Fordi jeg tror på at resultaterne folk får, er et direkte afkast af deres adfærd! Hvis de gerne vil have andre resultater end dem de får i dag, så kræver det at de gør noget andet end det de gør i dag! Der findes ikke en let løsning, desværre.
  Her tænker jeg, at en af de helt afgørende faktorer for at folk lykkedes er deres omgivelser!
  True North kan være det fællesskab som de kan bruge, for at lykkedes med deres mål!
  Et fællesskab der, ligesom dem selv, ønsker forandring hvor positivitet, udvikling, nysgerrighed og hjælpsomhed er i højsædet!

  Hvad bygger True North på?
  Det bygger blandt andet på, at jeg i gennem min egen boksekarriere, har skulle omstille mig adskillige gange. Første gang jeg skiftede klub var som 14-årig. Jeg skiftede klub fordi jeg søgte mennesker, som var der, hvor jeg gerne ville hen!
  Altså jeg søgte et fællesskab som havde de værdier og principper, som jeg havde brug for, for at opnå mine mål! Senere som 17-årig flyttede jeg 250 km hjemmefra, til Pandrup, for igen at udvikle mig!
  Som 24-årig flyttede jeg til Berlin.

  Grunden til at jeg fortæller dig om de her ting er, fordi at jeg tænker at det er fællesskabet folk er en del af, som er altafgørende for hvor “let/svært” det bliver for dem at etablere de vaner, som de ønsker ændret! Hvis alle i deres nære omgangskreds vil det samme som dem, så er det langt lettere at holde sig på den rette kurs. De vil på skift have perioder med op- og nedture, men i og med at flere er på samme kurs, så vil dem som er oppe, hjælpe dem som er nede.
  Det er altså ikke afgørende om deres mål omhandler vægttab, sportspræstationer eller noget helt tredje. Uanset hvad deres mål er, så er det afgørende det “team” omkring dem, som støtter dem!

  Corona har ikke bidraget til meget positivt, men hvis der er én ting, så må det være, at flere er introduceret til den virtuelle verden og at det her igennem er mulig at skabe stærke fællesskaber! I gennem True North vil jeg dele et hav af værktøjer, som jeg selv har brugt i min egen aktive karriere, samt hvordan jeg samlede mig selv op efter, at måtte punktere drømmen om at leve som professionel bokser!

  Hvordan facilterer du True North og indeholder det andet?
  True North indeholder en hjemmeside, hvor deltagerne kan dykke ned i 4 overordnede kategorier.
  Derudover interagerer jeg løbende med deltagerne via TELEGRAM.
  Jeg har valgt Telegram, da det giver mulighed for at skrive, sende video og skabe overblik, via en særskilt app. Det vil være “pulsen” på True North.
  Jeg vil dele månedlige fokuspunkter, samt ugentlige spørgsmål, som kan hjælpe deltagerne med at blive bevidst omkring forskellige ting deltagerne gør, eller ikke gør!
  Ydermere har jeg lavet et træningsprogram, som kan hjælpe dem godt i gang, eller give dem ny inspiration!
  I programmet er der fokus på at skabe balance mellem for-, bagside og højre/venstre. Stor ubalance er ofte grund til kompensation og deraf, øget risiko for skader.
  Målet med True North er at skabe et fællesskab, hvor deltagerne får støtte på deres rejse, samt give dem muligheden for at kunne inspirere andre.
  Jeg synes ikke at man skal negligere værdien af at dele! Når én deler, er der 2 (eller flere) der vinder! De som deler deres erfaringer bliver bevidst om de ting der rent faktisk er sket og hvilken indvirkning det har haft – noget de måske ikke er opmærksomme på i nu’et, men kun kan se i bakspejlet.
  De som modtager, vil få udvidet deres horisont og måske få præcist dén brik som manglede til at løse puslespillet.

  Pris
  Kr. 129 pr. mdr. – Der er ingen binding – Læs mere her

  Artikler