More

  SPS Gym

  SPS Gym har eksisteret siden d. 12 Juni 2016 – I en nedlagt garage på den gamle Tønder Kaserne. Faciliteten er 500m2 indendørs, og har 100m2 gummigulv udenfor med stativer og kunstgræs.
  Grundet den unikke placering er der flere uforstyrrede løberuter og samtidig er der rig mulighed for at hamre op for musikken udenfor.

  Boxen er ejet af Morten Lambek og drives af frivillige trænere.

  I SPS Gym er de stolte af at have opbygget et stærkt træningsfællesskab og en førsteklasses facilitet i en by med 10 andre træningscentre og et indbygger tal på 8000. Der er gjort meget ud af, at der er rigeligt af udstyr til alle, uanset hvad dagens træning byder på.

  I tidsrummet fra kl 05:00 og frem til midnat er der fri træning og der er god synergi imellem dem der træner selv og de hold der bliver afviklet imens.

  SPS Gym afvikler løbende hold for de lokale skoler og er også med i et projekt under “Bevæg dig for livet” hvor målet er at engagere borgere der er midlertidigt udenfor arbejdsmarkedet. Hvert år afholder de en række arrangementer med/for medlemmerne som giver unikke oplevelser, som “Træn med Eliten” hvor en tidl. Jægersoldat og tidl. Frømand trænede deltagerne en dag – eller Marathon roning hvor de samlede knap 34.000 kr ind til Legeheltene.

  SPS Gym bestræber sig på at vise, at udkantsdanmark oftere er forkantsdanmark!

  Artikler