More

  Sammenligning af Air Bike’s

  Uanset om du har Home Gym eller er Box ejer, så er en air bike et af de dyreste stykker udstyr man kan købe – Både på den korte og på den lange bane. Der findes mange forskellige slags på markedet, i forskellige prisklasser og i forskellige kvaliteter. Hvilken en der passer til dig, lader vi dig om – men vi har lavet en top 5 ud fra specifikationerne under her.

  – Holdbarhed
  – Støj niveau
  – Pris
  – Design
  – Value for money

  1 ud af 5 stjerner – Den originale Assault Air Bike
  Købes her https://www.trithon.dk
  En frygtelig skrammelkasse af en cykel. Der er mange ting der trækker ned på assault biken ift. de andre opstillede modeller.
  Af alle cyklerne er den, den der slides hurtigst op – bla. da der fra Assault Fitness side er monteret en computer på, som er designet til at modtage sved o. lign. direkte ned på printpladen. Cyklen ruster til på de områder hvor sveden rammer, samtidig med at cyklen larmer en hel del. Støjen opstår både fra turbinen, kæderne og fra selve skelettet af cyklen, som ofte skal efterspændes. Uanset om det er til privatbrug eller kommercielt er det ikke et godt valg.

  2 ud af 5 stjerner – Thor Fitness Air Bike
  Købes her https://www.nordicfighter.com
  En tand højere end Assault Biken er cyklen fra Nordic Fighter.
  Cyklen er en smule mere robust, larmer mindre da den fungerer med en kombination af rem og kæde til at drive turbinen. Holdbarheden er lidt bedre end assault biken som nordic fighter har kopieret display og designet fra. Thor Fitness Air Bike egner sig ligesom Assault Biken ikke til kommerciel brug, da sliddele hurtigt bliver for medtaget af det.

  3 ud af 5 stjerner – Fitness360 Air Bike
  Købes her https://www.crossfitness.dk
  En mere stabil, lydsvag og holdbar udgave af Air Biken.
  Prisen og sædet er også bedre end på de 2 foregående. Firmaet hævder at de selv producerer cyklen og man derved er sikret løsdele mange år frem – Cyklen er helt sikkert ikke produceret i Danmark og firmaet er 5 år gammelt, så det må være en individuel vurdering om man vil sætte sin lid til ovenstående. Det er dog en lækker cykel som bedre egner sig til hårdt brug – dog ikke kommercielt.

  4 ud af 5 stjerner – Swinn Airdyne AD8
  Købes her https://www.fitshop.dk
  En rigtig lækker cykel, som er stabil, robust og holdbar på den lange bane!
  Cyklen er lydmæssigt på niveau med de 2 foregående, men er noget mere lækker og originalt udført. Denne Air Bike er egnet til kommerciel brug og vil holde i mange år ved intensiv brug!
  Den er den dyreste af valgmulighederne og designmæssigt ser den ikke helt så kantet ud som de traditionelle Air Bike’s. Et godt valg til et kommercielt fitness center.

  5 ud af 5 stjerner – Rogue Echo Bike
  Købes her https://www.rogueeurope.eu
  Rogue laver mange lækre ting og som Box ejer kan man kun være ærgerlig over, hvis man ikke investerede i Rogue’s Echo Bike da de kørte tilbud på den! Denne Air Bike er bygget som en Tank og man får intet foræret på den! Så snart du stopper, så stopper den med at tælle og lyd niveauet er under middel, samtidig med at den fåes med ekstra udstyr – dette bringer cyklen i top hos os! En Air Bike der ikke er til at slide op og et design der er råt og anderledes!
  Echo Biken fra Rogue Fitness får de varmeste anbefalinger!