More

  Ross Enamait: Never Gymless

  I Vernon Connecticut bor en mand, som mildest talt lever et liv der kunne være inspireret af træningsscenerne fra Rocky. Han tror på at meget træning kan ordnes derhjemme og i det fri – han beviser det også!
  Han hedder Ross Enamait og er ejer af www.RossTraining.com – Netop nu er hans e-bog “Never Gymless” på udsalg til 1$.

  I knap 8 år har jeg fulgt Ross på sociale medier og jeg vil argumentere for at det her ikke er noget han “bare” gør for at lave en video – det er sådan han træner!
  Den tidligere bokser og nu boksetræner lever et undskyldningsfrit træningsliv hvor han coacher dygtige atleter og træner jernhårdt med få, men effektive midler.

  Af mange omgange har han lavet tutorials til hjemmelavet træningsudstyr der kan indkøbes og bygges for småpenge i Wallmart og Home Depot (vores svar på Jem&Klyt). Han tilbyder også hans kunder og følgere at rådgive omkring brugen af det hjemmelavede træningsudstyr.

  Han træner udfra hvad der kunne have været hans garage, som er bygget om til low-budget hjemme gym og i skoven ved hans hus hvor han har en pullup bar imellem 2 træer, et sortiment af bil og traktordæk og et par løberuter.

  I videoerne her kan du se et udvalg af hans træning og hjemmelavede udstyr. Han driver også en blog på hans hjemmeside med vejledning i at bygge disse ting selv. Hvis dit mål er at lave grej til hjemmebrug, så er Ross en kæmpe ressource!

  Køb hans bog idag og bliv inspireret til mere eller bedre træning derhjemme.

  Artikler