More

  Osprey Poco Plus Baby Carrier

  Evnen til at flytte sig selv over lange og korte distancer med egen eller mere vægt, må hører under kategorien fitness – At gøre dette med et barn, må af og til betegnes som bøvlet!

  Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at ønske, at se verden sammen med et lille barn, så har du absolut en oplevelse til gode, som kan udfordre de fleste.

  Udfordringer giver dog anledning til at være kreativ, tænke ud af boksen og at overvinde dem. I førnævnte scenarie: Med hjælp fra Poco Plus fra Osprey.

  Hvorfor vælge en rygsæk?
  Der findes et utal af bæreløsninger til småbørn. Hvor slynger med barnet siddende foran er mest udbredt til daglig brug, er de absolut elendige til længere ture – her får barnet varmen direkte fra din krop og er efterladt udsat foran dig. Hvad hvis det regner? Hvad hvis du snubler? Hvad hvis du skal have mere med – som man jo ofte skal med en lille?

  Derfor faldt valget på en rygsæk, som bæreløsning.

  Hvorfor så lige vælge Osprey?
  Som udgangspunkt valgte jeg en rygsæk fra et mærke, som er kendt for at lave gode rygsække!

  Her vil sandsynligheden – objektivt set – være god for at der var rigelig indstillingsmuligheder. Der ville samtidig også være god chance for at fabrikanten har indtænkt komfort for barnet og bæreren af rygsækken.

  Jeg har ikke prøvet andre Baby Carrier, men jeg har prøvet denne rigtig meget – og den har levet op til alle forventninger – og lidt til!

  Fordele ved Osprey Poco Plus:

  • Nem at indstille til flere brugere.
  • Mange lommer og rum til fornødenheder.
  • Solsejl til at modstå varmen
  • Solsejl til at modstå regn
  • Høj komfort for brugeren og barnet
  • Støttefod så tasken kan benyttes som stol til barnet

  Du kan købe tasken her ->

  Hvis du stadig ikke er overbevist så kan du se videoen her:

  Artikler