More

  Operators Hockey Club

  Hele Danmark’s Hockey Hold!Den veteran-startede Veteranforening ‘Operators Hockey Club’
  blev startet bag hegnet på Ålborg Kaserne – helt derinde, hvor pigtråden hælder indad og Jægerne holder til.
  I 2018 dannede Esben Blicher og Jonas Madsen veteranforeningen ‘Operators Hockey Club’, da efterspørgslen og grundlaget for at danne en veteranforening, der havde ishockey som samlingspunkt, var tilstede. I dag er OPHC en veteranforening, der spiller ishockey på firmaturneringsniveau og henvender sig til alle typer veteraner på tværs af brancher og grene. De spiller under mottoet ”No one gets left behind”.Det er en mulighed, hvor veteraner kan få motion og samtidig have kontakt med tidligere kollegaer fra tjenesten.
  Foreningen har hjemsted i Aalborg, men har også afdelinger i Århus og København med aktive medlemmer fra hele landet.

  De skelner ikke mellem, om veteraner er skadet eller ej. Hos OPHC er alle velkomne. Har medlemmer skader eller mén efter tjeneste, sætter de tempoet så alle kan være med. Det er ikke et krav, at mellemmer har spillet ishockey eller kan stå på skøjter.
  Operators Hockey Club er en frivillig forening og er derfor afhængige af sponsorer for at kunne eksistere. Vil du støtte foreningen så klik på logoet i venstre hjørne og kontakt dem for at give et bidrag.Kender du veteraner som kunne drage nytte af opbakningen og fællesskabet i OPHC, så henvis dem gerne til klubben, som både har låneudstyr og mandskab til at få alle veteraner igang!