More

  Next Level Program

  Skrevet af: Torben Keller

  Next Level Program blev skabt, da Klaus Uggerhøj, Rasmus Thorø Thomsen og jeg sad og snakkede om den programmering der er tilgængelig for CrossFittere. Vi blev hurtigt enige om, at der var/er et hul i markedet i de nuværende programmer. De er ofte overdimensionerede og lavet for & til games atleter eller lignende, og selvom vi alle gerne ville være på det niveau, så er det bare ikke sådan den almene atlet skal træne for at opnå fremgang.

  Vi ville gerne lave et program til de mange CrossFittere som i dag laver forskellige WODs dag efter dag. Vægtløftning og gymnastiske øvelser laves oftest som en del af workouts – oftest med kvantitet frem for kvalitet – som resultat. Styrketræningen er sporadisk og tilfældig.

  Vi tror meget på filosofien bag citatet ”There is a big difference between preparing for something random, and preparing randomly!”

  Vi henvender os til individuelle atleter på intermediate og scaled niveau.

  Vores tanker bag programmeringen er, at der er meget at hente på at træne målrettet efter at forbedre de basale fysiske kvaliteter som minutvolumen (cardiac output), styrke i predictor lifts (vi benytter squat, overhead press og weighted chinup) samt skills og vægtløftning hver for sig. Ofte smides det hele tilfældigt ind i et program i en pærevælling, men vi har valgt at strukturere store dele af programmet separeret. På denne måde er der større chance for succes i de enkelte discipliner, og vi integrerer det derefter i de WODs vi har 3 gange om ugen. I programmet er inkorporeret styrketræning, gymnastics, vægtløftning, cardio og WODs.

  Derudover har man yderligere adgang til 3 separate programmer ”Get your first Chin up and Dips”, ”Get your FIRST Muscle up” og “Improve your 2k Row” – alt sammen for $19.90 / kr. 129

  Programmet købes via hjemmesiden www.nxtlvlprg.com og trackes/ses på SugarWOD