More

  Michella Huban lancerer hjemmeside

  Vi har bedt Michella om at sætte et par ord på hvem hun er og hvad hendes nye hjemmeside handler om:

  Mit navn er Michella Huban jeg er 27 år. De sidste 4 år har jeg undervist i CrossFit, hvor jeg de sidste 3 år primært har undervist i Gymnastik delen. 

  I 2017 blev jeg uddannet Personlig Træner hos Fitness Institute. Ligesom mange nyudklækkede personlige trænere havde jeg faktisk i sinde at prøve at springe ud i erhvervet som Personlig Træner, og gøre det til en levevej med det samme. 

  Men jeg fandt hurtigt ud af;
  Hvordan man forestiller sig det vil være versus hvordan virkeligheden reelt er, oftes ikke rigtig hænger sammen.. 

  Min niche indenfor træning har altid været CrossFit. Mere specifikt så har det altid været gymnastikdelen inden for Crossfit verdenen, som jeg har syntes der var mest interessant. Dog vidste jeg også godt at det ville være svært at gøre lige præcis denne niche til en levevej da den er så specifik. Udover det så tvivlede jeg også tildels på at dette var noget de danske CrossFittere virkelig efterspurgte. Derfor holdt jeg mig selv tilbage, da jeg kunne mærke at jeg havde behov for at teste nogle forskellige ting af før jeg sprang ud i det. 

  De sidste 3 år, har jeg derfor brugt på at dygtiggøre mig yderligere inden for CrossFit Gymnastik. Jeg har afholdt adskillige workshops, og ved siden af det har jeg lavet en masse gratis content i forhold til ‘Crossfit Gymnastik Tutorials. Jeg er virkelig blevet overrasket over den massive positive respons der har været på hver enkel tutorial jeg har lagt ud. En “Tutorial” består af videoer der demonstrere hvordan man kan blive bedre til en specifik øvelse. 

  Motivationen bag disse videoer kommer af at jeg selv startede fra scratch tilbage i 2015 som 22 årig. Da jeg trådte ind i Butchers Lab til en intro time, blev jeg med det samme grebet af stemningen og træningsformen. En hel ny verden med nye målsætninger og udfordringer åbnede sig for mig, og især gymnastik delen i CrossFit fangede min opmærksomhed. Jeg var stædig, og jeg øvede mig hver dag – for jeg var opsat på at jeg altså skulle lære det hele, og det kun kunne gå for langsomt. 

  Den dag idag laver jeg de tutorials som jeg selv stod og manglede.

  Jeg søgte efter alle tutorials jeg kunne finde, og jeg higede efter mere information, der kunne medvirke til at give mig en bedre forståelse. Men jeg måtte erkende at det jeg søgte efter ikke var til at finde på daværende tidspunkt. Jeg måtte derfor selv prøve mig frem. Det tog sin tid for mig at kunne sætte et hak ud for de gymnastiske skills jeg kan i dag – og jeg er helt sikker på at jeg kunne have haft lært det hele meget hurtigere, og på en mere struktureret måde hvis jeg havde haft de muligheder som der er idag.

  Den dag idag står jeg nu klar til at dele ud af den erfaring og viden jeg har fået med mig i baggagen. At opnå det man drømmer om behøver nemlig ikke at tage så lang som det tog for mig ! 

  Dette tilbyder jeg

  På min nye hjemmeside hubanfitness.dk har jeg valgt at udvide mine CrossFit Gymnastik tutorials med Online Skill programmer. Derudover tilbyder jeg nu også Online Skill forløb, samtidig kan man også booke mig til at afholde workshops. 

  Forskellen på Tutorials og Online Skill Programmer er at i mine Online Skill Programmer fortæller jeg dig hvornår, hvor meget, og hvad du bør træne i hvilken rækkefølge. Hvor imod tutorials blot giver inspiration til hvordan du kan træne en specifik skill. 

  *Man skal dog have i mente at disse online programmer ikke er skræddersyet til hver enkel persons behov, og derfor er det vigtigt blot at se programmet som en guide; en inspirations kilde til hvordan man kan træne målrettet hen imod et mål.

  Såfremt man ønsker sig mere, så åbner jeg også nu op for Online Coaching hvor man vil kunne få et skræddersyet Skill program der passer 100% til dit niveau og dine behov. Programmet vil kunne få rykket din CrossFit træning til det næste niveau.

  Lige nu tilbyder jeg 2 Online Skill Programmer men jeg vil med tiden kunne tilbyde flere. 

  • 4 uger med strict Pullup
  • 4 uger med Håndstand 100,- Brug rabatkoden Huban25 og få 25% på programmet. 

  Det ene af mine programmer er et 4 ugers Strict Pullup program som du kan downloade helt gratis – Fra mig til dig, netop for at du kan få en lille smagsprøve på hvordan et “Online Skill program” kan se ud. 

  Programmet vil kunne give dig et indblik i hvordan man kan træne målrettet og struktureret hen i mod et mål. Hvis du er villig til at yde en indsats igennem de næste 4 uger er der stor chance for at du kommer endnu tættere på målet om den første pullup.

  Programmets indhold

  • 4 ugers Strict pullup program.
  • 2-3 træningspas pr. Uge.
  • Nyt program hver uge.
  • Opvarmningsrutine inkl. video.
  • Detaljeret beskrives af Pullup bevægelsen inkl. Billeder for at fremme forståelsen.
  • Videoer der demonstrerer hvordan hver enkel øvelser der er i programmet skal udføres. 

  Tjek det ud her….