More

  Learn how to breathe fire!

  Ikke kun den danske, men hele den internationale fitness industri er i knæ – dog ikke udstyrsfirmaerne. De oplever en forøget omsætning på mellem 300-500% i disse tider, hvor hjemmetræning er i højsæde.

  I USA har legendariske Gold’s Gym erklæret sig konkurs og lukket 30 faciliteter permanent. Deres franchise ejede faciliter er dog upåvirkede af dette.
  Internationalt har 47 CrossFit faciliteter lukket dørene permanent.

  I Danmark er direktøren for Fitness World Lars Frødstrup og Formanden for Dansk Fitness og Helseorganisation Morten Brustad begge enige om store bekymringer for dansk fitness og folkesundheden. Disse har uafhængigt af hinanden udsendt pressemeddelser ovenpå udmeldingen om den planlagte genåbning af fitness centrene i Fase 4, start august.

  Indrømmet så er dette en træls situation for både centerejerne og medlemmerne! Der er meget som ikke giver mening ift. Genåbningen og man kan være helt i tvivl om dette på nogen som helst måde handler om sundhed– men lad os holde fokus på det vi kan kontrollere!

  Hvad kan du gøre som medlem:

  1. Lad være med at vende dit center / box ryggen. Så længe at du ikke har mistet dit job eller er økonomisk påvirket af situationen, er du faktisk bare en idiot hvis du melder dig ud. De par hundrede kroner betyder intet for de fleste mennesker og du havde jo brugt pengene på medlemskab alligevel – men mange bække små, koster hurtigt dit center 10.000 kr.! Disse centre arbejder med et lille overskud og er ofte privatejede.
   Du vil formentlig gerne have et center at komme tilbage til ikke?
  2. Støt dit center / box i det omfang du kan. Bak op om initiativer arrangeret af dem og tag gerne selv initiativ til aktiviteter eller arrangementer der kan gavne det brede fællesskab omkring træningen. Snak med dit center / box omkring dette.
  3. Køb en t-shirt eller andet merchandise som de sælger. Måske føler du at,  du i forvejen har bidraget med rigeligt i form af dit medlemskab og det er du fuldt ud berretiget til – men kan du undvære et par hundrede kroner i stedet for at købe en flaske rødvin eller en ny t-shirt i intersport, så kan du hjælpe med at dække huller for folk som melder sig ud i denne tid.
  4. Husk på hvorfor du er så glad for dit center / box og mind dig selv om det hver gang de poster på sociale medier. Like og evt. Del deres opslag. Det koster absolut ingenting!

  “Do Not Wait To Strike Till the Iron Is Hot; But Make It Hot By Striking

  Hvad kan du gøre som ejer:

  1. Start udendørstræning! Ved rundspørgen til en bred vifte af funktionelle træningsfaciliteter er disse godt i gang med at træne folk udenfor. Den type udstyr og tilgang vi har, disse steder, gør det muligt at afvikle en form for træning med OK effekt udendørs. Overhold restriktionerne og indtænk rengøringspauser og rotationsprincipper som fortsat giver deltagerne en god oplevelse. Lav flere hold hvis behovet er der for det!
  2. Gør mere end der bliver forventet af dig! Man skal ikke lede længe efter folk som bare lader stå til og føler at dette er uretfærdigt og ude af deres hænder. Lad være med at være et offer og sørg i stedet for at få rubbet neglene. Lyt til dine medlemmer og prøv at imødekomme så mange af deres ønsker som det er muligt.
  3. Start Open Gym / Fri træning hvis din facilitet tillader det. Lad medlemmerne selv afvikle deres egen træning. Lav små orienteringsløb med poster gemt omkring i din by eller skove for at engagere dem som måske ikke føler sig klar til det brede fællesskab.
  4. Kommuniker jævnligt og tydeligt med dine medlemmer om hvad der foregår og hvad du selv gør for at forberede faciliteten til genåbning, så snart regeringen melder dette muligt. Der er ingen undskyldning for ikke at være klar på dag 1!
  5. Lav små konkurrencer og tilbyd dine medlemmer som ikke dukker op til ovenstående aktiviteter (hvis du udbyder nogen) at lave hjemmetræningsprogrammer. Prøv så vidt det er muligt at tilføre værdi til dine medlemmer i et omfang, som hvis de fortsat kom hos dig.
   Du har vel startet et sted for at træne andre, ellers havde du jo bare lavet det hjemme ved dig selv.

  Har du mistet gnisten eller følelsen af formål? Så se videoen her og bliv påmindet om hvad det hele handler om – lad os kæmpe for at få det tilbage!