More

  Køb Eleiko direkte fra deres Webshop

  For første gang i Eleiko’s 60 årige historie kan man nu købe direkte fra en web-shop (og se priser) Specielt hjemmegym pakker er at finde på web-shoppen.

  Pressemeddelse fra Eleiko:
  Eleiko lancerer en E-handelsplatform for at imødekomme den øgede efterspørgsel på træningsprodukter til hjemmet, samtidig med forbruget af træning forandres.

  ACCELERERET LANCERING AF E-HANDELSPLATFORM

  I takt med den øgede interesse for hjemmetræning, har Eleiko accelereret sit strategiske initiativ med lanceringen af en E-handelsplatform. Platformen lanceredes succesfuldt som en pilot i Storbritannien under april måned, efter en intensiv udviklingsfase. Den lanceres nu i Sverige, Norge og Danmark.

  “VI SER MED SPÆNDING FREM IMOD VORES LANCERING AF E-HANDEL OG FOR FØRSTE GANG I ELEIKOS 60 ÅRIGE HISTORIE HAR FORBRUGERE DIREKTE OG ENKEL TILGANG TIL HØJKVALITATIVE STYRKETRÆNINGSPRODUKTER FOR HJEMMETRÆNING. DET STØTTER VORES OPGAVE MED AT HJÆLPE MENNESKER BLIVER STÆRKERE SÅ DE KAN PRÆSTERE BEDRE BÅDE I SIN IDRÆT OG HVERDAGEN.”

  Siden bliver efter planen rullet ut i hele Europa og USA under de kommende uger. Eleiko arbejder i partnerskab med to førende svenske E-handelsfirmaer – platformsleverandør Litium og betalingsløsningsaktøren Klarna – for at imødekomme komplekse systemkrav, samtidig med der skabes en brugervenlig kundeoplevelse.

  Platformen gør det enkelt og inspirerende at bestille et bredt sortiment af Eleiko’s produkter. I øjeblikket sker dette under domænet shop.eleiko.com men siden bliver integreret med eleiko.com under 2020 for at skabe en integreret oplevelse som er skræddersyet for både B2B og B2C-kunder.

  E-handel er en del af Eleikos digitale udvikling og strategi som bygger på at designe og tilbyde ledende produkter indenfor styrketræning, idræt og almindelig træning. Eleiko driver en tilvækststrategi med målet om at nå 1 milliard SEK i omsætning i 2024.

  Samtidig med lanceringen, introducerer Eleiko flere nye produkter specielt egnede for hjemmetræning. Det inkluderer en håndvægt, som er mulig at tillægge ekstra kilo, en kortere og mere pladseffektiv vægtstang samt et modificeret squat rack. Eleiko har ansat nyt personale indenfor logistik for at imødekomme den øgede efterspørgsel.

  TRÆNINGSBRANCHEN ER UNDER UDVIKLING

  Lanceringen af Eleikos E-handelsplatform sker samtidig med den pågående pandemi og indeholder udfordringer for den kommercielle træningsbranche. Tilgang til gym -og træningscentre er begrænsede i det meste af verden, hvilket gør det endnu vigtigere for mennesker at være fysisk aktive og engagerede frem til de kan vende tilbage til centrene.

  Eleiko ser en udvikling mod mere integrerede træningsløsninger – en oplevelse hvor fysiske gyms -og træningscentre kombineres med digitale distance-løsninger. Der findes muligheder for branchen for at tænke innovativt på fremtidige forretningsmodeller og udvide gym-oplevelsen.

  Træningsaktører som bedst kan integrere træningsoplevelsen med andre dele af samfundet (f.eks. hjemmet, arbejdspladsen, det offentlige rum) kan skabe attraktive nye muligheder, samtidig med man bidrager til en bedre folkesundhed og forstærker træningscentrenes vigtige rolle når det gælder at skabe social tilknytning og tilhørsforhold for mennesker.

  Besøg shoppen her.

  Artikler