More

  HIER

  HIER

  Vil du tage din træning til et højere niveau, vil du blive stærkere og sundere, og vil du gerne blive taget godt imod og blive mødt af et smil og et hej, så er HIER noget for dig!

  HIER er Østerbros nyeste center, og Østerbros eneste Eleiko certificerende center. HIER er ikke bare et Fitness center, en CrossFit box, eller et PT studie. HIER er et Hybrid center baseret på funktionel træning. Forstået på den måde at der ikke kommer til at være maskiner som du kender fra et traditionelt Fitness center, men i stedet den højeste kvalitet af fri vægte, som stænger, håndvægte, kettlebells, bolde, elastikker, bokse, og kondi udstyr. HIER består af en dygtig behandler, en håndfuld dygtige personlige trænere, og et begrænset antal medlemmer, og alle skal føle sig hjemme og velkommen.

  HIER er ejet og drevet af Jesper Kristensen der brænder for kvalitet og community. Det gælder ikke blot udstyret, man kan mærke der er kælet for detaljerne fra det sekund man træder ind ad døren, med graffiti kunst på væggene, og et lækkert indbydende look.

  Det er et familie venligt center hvor man kan mærke seriøsiteten, men samtidig er der plads til tykke, og tynde, unge og gamle, og med et fuldt børneområde er der også plads til de helt små.

  Der er en type medlemskab, et eksklusivt medlemskab, til 500 kr om måneden, hvor man får adgang til centeret fra 06.00 til 22.00 hver dag med sit eget nøglekort. Du får bl.a. adgang til daglig styrke-programmering, samt Workout-programmering, In house personlige trænere, behandler, og et stærkt og indbydende fællesskab.

  Online coaching

  Ud over selve centeret så tilbyder HIER online coaching specialiseret i Styrketræning, CrossFit, og Powerbuilding, inklusiv kost og kostplaner.

  Som en del af #TeamHIER får du få en online personlig træner.

  • Du får en superb program der er designet til at tage dig til et højere niveau
  • Programmet er skræddersyet til dig, dine mål, og din hverdag, og vi retter det til i fællesskab så det hele tiden passer dig, din hverdag, og dine mål
  • Du får en guide til alle øvelser så du ved hvordan de skal udføres
  • Du får daglig feedback på din træning, kost, og livet generelt så vi i fællesskab kan optimere
  • Du får video og teknik analyse
  • Du får en skræddersyet kostplan der er designet til dig uanset om du ønsker at tabe dig, tage på i muskler, eller blot ønsker en sund livsstil

  Online coaching delen er perfekt integreret med fysisk coaching hvis behovet opstår. Det kan være alt fra enkelte sessioner med fokus på teknik og optimering, eller længere forløb.

  Personlig træning

  HIER har en håndfuld meget dygtige og specialiserede personlige træner med hver der spidskompetencer. Tjek HIER.dk ud for flere detaljer, og har det interesse med personlig træning, så skriv endelig til HIER eller direkte til en af de personlige trænere.

  Behandling

  Er du stødt ind i en skade, eller har du af en anden grund brug for fysioterapi, så har HIER en in house fysioterapeut der med mere end et årti erfaring inden for træning, kostrådgivning, behandling, forebyggelse og coaching kan hjælpe dig lige der hvor du er. På HIER.dk kan du læse mere og kontakte behandleren direkte.

  HIER MOMS

  HIER er inddelt i 3 træningsafdelinger hvor den ene ugentlig udelukkende bliver brugt til HIER MOMS, hvor du som gravid eller nybagt mor kan få forløb, eller personlig træning, og du kan have dit barn, eller børn, med uden være bekymret over om de små stikker af eller kommer til skade. 

  Der er afsat tid til amning, og bleskift, og der er puslefaciliteter til rådighed.

  Læs mere på HIER.dk.