More

  Garmin Tactix Delta

  Garmins nye flagskib til det taktiske marked og dem som gerne vil have fuld valuta for pengene!

  Det nye ur kan alt det som Fenix 6 serien også kan – dog ikke sol opladning som Pro Solar modellen kan – men så kan det også lidt mere. Det har en række taktiske funktioner, som Tactix modellerne er kendt for. Disse har dog fået et nøk opad i den nye model med Stealth Mode som gør at uret ikke sender eller modtager noget data. Hvilket gør det umuligt at spore.
  Det har også Night Vision Mode som er en indstilling der gør at uret kan aflæses med NVG og displayet ikke “drukner” i lys.

  Ligesom Fenix modellerne kommer uret med Garmin’s QuickFit remme, som gør at man kan udskifte remmen på få sekunder hvis den skulle knække eller man blot ønsker en af Garmin’s andre remme i forskellige farver og materialer.
  Som noget nyt har de også indført en Kill Switch som gør at alt data på uret bliver slettet ved et tryk på en knap! Dette må være med tilfangetagelse i tankerne.
  Uret er udlevert til nogle af forsvarets piloter og bruges operativt.

  Funktionaliteten tillader ligeledes GarminPay som er Garmin’s trådløse betalingsløsning og musikafspilning således at du kan løbe ud af døren kun med dit ur og dine bluetooth høretelefoner. Uret er naturligvis fuldt ud kompatibelt med både Android og IOS, så du kan få notifikationer og svare direkte via. displayet på uret.

  Der er et utal af indbyggede sports programmer i uret og forskellige kort med farve man kan koble sammen med aktiviteter. I al sin enkelthed et mega gennemført og smart ur.
  Garmin har valgt at beholde der Jumpmaster program, som de indførte i Tactix Bravo modellen. Dette er et faldskærmsprogram som de selv beskriver som designet for at leve op til militære standarder. Det mangler dog en hel del features og præcision for at kunne leve op til dette – men hvem har også brug for det.

  Garmin har selv en lang række features beskrevet på deres side, som vi ikke har valgt at dykke ned i, men uret får de varmeste anbefalinger herfra og hvis du følger linket her, kan du selv læse mere og bestille dit eget Garmin Tactix Delta

  Artikler