More

  Family Cross Camp

  Hvad er Family Cross Camp?

  Family Cross Camp er et nyt og spændende tilbud til dem der vil kombinere ens ferie med forskellige aktiviteter. Family Cross Camp giver dig mulighed for at holde ferie med god samvittighed, hvor der både er plads til pool/strand og mulighed for forskellige fysiske og mentale aktiviteter.   

  For hvem?  

  Vi henvender os primært til familier og par, men i bund og grund er det en mulighed for alle. ? Der kan også arrangeres ”box/gym” ture hvor programmet vil være justeret til ens ønsker og behov.

  Hvordan gør vi det?

  Vi råder ikke selv over noget fast indkvartering, men har til gengæld indgået gode samarbejdsaftaler med forskellige udbydere i området. Dette giver vores kunder en unik mulighed for selv at vælge den type indkvartering der passer til ens behov og budget. Alt sammen selvfølgelig til fordelagtige Family Cross Camp priser. Vi tilbyder et aktivitetsprogram for den periode man er her. Programmet indeholder forskellige muligheder som funktionel træning (for hele familien), hike, trailløb, MTB, morgencardio, surf, SUP og events som fodboldkampe, koncerter eller arrangementer i Lissabon. Man ”plugger” så at sige selv ind på de aktiviteter man har lyst til. Programmet giver mulighed for både at lave noget sammen med hele familien (f.eks. funktionel træning, surf eller hike) eller individuelle aktiviteter som morgenløb ved stranden, fodboldkampe mellem far og søn på Benfica stadion, eller tøseture mellem mor og datter (shopping i Lissabon, koncerter mm.)

  Hvor tager I hen?

  Vi befinder os i surferkystbyen Ericeira lidt nordvest for Lissabon i Portugal. Ericeira ligger i naturskønne omgivelser ved kysten med dejlige strande, i super lækkert hike terræn, 30 min fra lufthavnen og 45 min fra Lissabon centrum. Portugal er et dejligt, naturskønt land med varme og imødekommende mennesker, som dog samtidigt kan virke som en lidt ”ukendt” ferie destination. Dette giver en mulighed for at komme lidt på eventyr og komme væk fra de mere ”traditionelle” turistområder man måske er vant til at besøge.

  Hvem er vi?

  Doris Simkunas:

  ”Jeg har en akademisk baggrund fra universitetet som sociolog, og jeg bruger nu min viden i praksis til at hjælpe mennesker med at være sammen igennem sjove og udfordrende aktiviteter. Jeg har Crossfit Kids kurset, hvorfra vi bruger principperne i undervisningen. Jeg er selv en meget aktiv person og forsøger at give de gode vaner videre til vores stærke piger.”

  Arthur Simkunas:

  ”Jeg har en baggrund indenfor Forsvaret, hvoraf de sidste 8 år har været som Jægersoldat. Mine erfaringer indenfor fysisk træning, udendørs aktiviteter og mental udvikling, bruger jeg nu i vores Family Cross Camp koncept. Vi forsøger at ”gøre simple ting godt” og det vigtigste for os er, at man får en uforglemmelig oplevelse herned og kan tage noget inspiration med hjem.”  

  Family Cross Camps historie: Efter at have kørt Europa tyndt i et halvt år i en ældre autocamper ”opdagede” vi Portugal og blev forelsket i den flotte natur, gode vejr, imødekommende kultur og den unikke mulighed for de forskelligartet udendørs aktiviteter. Herigennem opstod ideen om at lave og tilbyde en ferie med en kombination af afslapning, lokal oplevelse, kultur og fysiske aktiviteter. En form for modvægt til de ”traditionelle” badeferier og de nyere ”træningslejr/boot camp” ophold. Hvorfor ikke tage det bedste fra alle verdener og kombinere det?

  Besøg dem og book her: https://www.familycrosscamp.com/