More

  Eleiko Öppen Deadlift Bar

  Relaterede Artikler

  Den traditionelle trap bar, som blev opfundet i 80erne af den amerikanske styrkeløfter AL Gerard, har fået et løft af svenske eleiko. Baren er som alt andet udstyr fra eleiko præget af høj kvalitet og flotte detaljer.
  Baren kommer uden ærmerne monteret, som skal skrues fast med 3 skruer i hver side. Den vejer 25kg samlet og er bygget, som en kampvogn med massive gummifødder og en tyk bar hele vejen rundt.Grebene er præget med hidsig knurling og den nye feature der tillader at baren kan rejses op, gør at det er nemt at skifte skiverne ud på baren.

  Se videoen med produktbeskrivelsen fra eleiko her i anmeldelsen.

  Den slidstærke Bar er både nem at opbevare og at vedligeholde.Vi er sikre på, at dine medlemmer i boxen vil blive glade for baren eller at den vil pryde i dit hjemmegym!Prisen er omkring 6500,- og du kan bestille den direkte ved eleiko.

  Kommentar

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her

  Artikler

  Byg en bedre box part 1

  Dette er en idé udsprunget af flere års erfaring med at drive en box. Jeg har begået alle fejlene (håber jeg) og...

  Danske CrossFittere mindes Lasse

  D. 3 August afgik Lasse pludselig ved døden. Lasse var en ivrig CrossFitter og instruktør i Rebild Boxen. Lasse blev 28 år...

  CrossFit – Død over dynastiet!

  Misforstå mig ikke: Jeg elsker CrossFit.Jeg elsker i hvert fald det som jeg selv betegner som CrossFit - Det har intet med...