More

  CrossFit Online Kurser

  I et par år har CrossFit tilbudt en række online kurser. Disse har været med videoer, billeder og multiple choice og generelt meget godt lavet. Nu har CrossFit lanceret deres Level 1 kursus online også på baggrund af COVID-19 og CrossFit skriver selv at det er et midlertidigt tilbud.

  Kriterierne for at deltage i kurset er at man har et gyldigt CF LVL 1 kursus. Derfor skal det betragtes som et genopfriskningskursus. Kurset koster 750$ mod de normale 1000$. Dette kunne måske være en model CrossFit kommer til at følge fremadrettet til genopfriskningskurser, da også CrossFit Level 2 kurset’s test kan tages online – men kun hvis man har deltage fysisk et sted. Hvordan man skulle kunne det ene og ikke det andet melder de ikke selv noget om, men et gæt kunne være hvis man er dumpet, at man så kan tage testen igen, som foregår på pc eller mac.

  Kettlebell RX & Burgener Strength Weightlifting L1

  Andre grene – eller anerkendte kurser – under CrossFit er også gået den Online vej. Det er muligt at tage både Ketllebell RX og Weightlifting L1 Online nu og måske er der flere på vej?
  Coaches Development Program har ikke planer om at rykke Online, men har for kort tid siden annonceret at de tilbyder deres kursus i Korea og deres kalender ser rimelig åben ud. Om det er en fejl eller at de gennemføre kurserne vides umiddelbart ikke.

  CrossFit Level 1 i Sverige

  I Malmø afholdes der d. 9-10 Maj Level 1 Kursus som man kender det i CrossFit Kronan naturligvis med nogle forholdsregler. Senere på måneden har de også et kursus i Vallingby i sverige – og ind imellem de 2 har de et i Belgien. Vi spurgte Mads Østergaard som er Boxejer i Kronan CrossFit om denne udvikling:
  “Jeg har godt set at HQ laver flere online kurser. Jeg tror de har været meget opsatte på at gennemfører de 2 i Sverige som er næste weekend. Jeg har været i dialog med dem længe og vejledt omkring rejse og hvorvidt det juridisk er sikkert at gennemfører og det selvfølgelig også sikkerhedsmæssigt er ok for deltagerne. Jeg kan forestille mig HQ også laver noget media fra kurserne i Sverige eftersom det lykkedes at gennemfører dem. Der er kun 2 CH HQ staff fra Sverige, så de må have fået mindst 2-3 yderligere ind fra Europa.”

  Det bliver spændende at se hvordan dette kommer til at påvirke fremtiden for CrossFit kurser.