More

  CrossFit Heaven

  Relaterede Artikler

  Vejle får d. 1 August 2020 en ny CrossFit box!

  En ejergruppe på 9 med vidt forskellige baggrunde har startet en CrossFit affiliate i Vejle, efter at CrossFit Copenhagen (nu Arca) valgte at unaffiliate. CrossFit Heaven åbner idag kl 0900 i de gamle BUDZ Bootcamp lokaler.

  Til åbningen har de allerede 230 medlemmer da medlemmerne fra BUDZ overgår til CF Heaven og selv siger de, at de har plads til 20 mere inden at de rammer de nuværende lokalers max kapacitet. Herefter opretter de venteliste til nye medlemmer.

  CrossFit Heaven har indkøbt meget nyt udstyr til stedet. Der er bla. kommet vægmonterede rigs fra slovakiske Power Gears og vægtstænger fra hollandske CrossMaxx, men ambitionerne er meget højere for CrossFit Heaven som håber at vækste sig ind i større lokaler – enten i bygningen nu, eller en anden facilitet – og vil elske at udbygge med Eleiko, for virkelige at differentiere sig fra det miljø de trænede i før.

  Inga og Eigill som ejede BUDZ overgår også til CrossFit Heaven og vil fortsætte deres koncept i et format så de overgåede medlemmer fortsat kan træne i nogenlunde vante rammer – selvom stedet meget lidt ligner sig selv fra før!

  CrossFit Heaven ønsker alle velkommen som ønsker at træne rigtig CrossFit i Vejle, med fokus på teknik, styrke og WOD’s i alle formater! Idag til åbningen kan man battle mod Casper Gammelmark kl 1300 og der er åbent hus fra kl 0900 og til kl 1700.

  Vi ønsker CrossFit Heaven stort tillykke med deres åbning (og åbenbaring) og håber at hvis du er i Vejle eller kommer forbi at du vil svinge omkring dem – du er i hvert fald velkommen!
  Web: www.CrossFitHeaven.dk
  Fb: CrossFit Heaven
  IG: CrossFitHeaven

  Kommentar

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her

  Artikler

  Byg en bedre box part 1

  Dette er en idé udsprunget af flere års erfaring med at drive en box. Jeg har begået alle fejlene (håber jeg) og...

  Danske CrossFittere mindes Lasse

  D. 3 August afgik Lasse pludselig ved døden. Lasse var en ivrig CrossFitter og instruktør i Rebild Boxen. Lasse blev 28 år...

  CrossFit – Død over dynastiet!

  Misforstå mig ikke: Jeg elsker CrossFit.Jeg elsker i hvert fald det som jeg selv betegner som CrossFit - Det har intet med...