More

  CrossFit Affiliate Playbook

  De sidste par måneder har CrossFit Inc. leveret et par hints omkring et kommende hjælpe program til affiliate ejere. De kalder det “CrossFit Affiliate Playbook & Resource Center“.

  En CrossFit Affiliate er et træningscenter også kaldet box, som betaler gebyret til CrossFit for at benytte navnet. Dette med at hjælpe sine franchisetagere er en kærkommen håndsrækning i en fortsat udfordrende situation for fitnessbranchen.

  Før har konsulent virksomheder gjort i rådgivning og coaching af træningscentre, som eksempelvis CMS Denmark, der annoncerede sin lukning for få måneder siden.

  Hvad er Playbooken så?
  CrossFit beskriver det selv som et omfattende og løbende opdateret kompendie med en samling af “Best Practice” indenfor branchen. Den er blevet til ved hjælp af de største og bedste box ejere og skulle gå i naturlig forlængelse af CrossFit’s værdi sæt.

  CEO for CrossFit Eric Roza forklare i et skriv at dette er ikke bare hypotetiske tilgange, men teknikker som er afprøvet i “kamp”. Han lover at det vil spare tid og stress for affiliate ejere at følge playbooken. Efter sigende skulle tilgangen være værktøjer fremfor regler og disse vil sørge for at ejerne vil: Spare tid, reducere udgifter og øge omsætningen.

  For at kunne benytte sig af CrossFit Affiliate Playbook & Resource Center, forventer CrossFit at:
  – Man er i “Good Standing” ved CrossFit Inc.
  – Man benytter sig af deres online portal.

  De lover samtidig at materialet kan tilgåes nemt, downloades og kan implementeres løbende – samtidig med at de vil opdatere det løbende – lidt som med CrossFit Level 1 materialet.

  Hvor CrossFit før har baseret sin forretningsmodel på at CrossFit Level 1 trænere ønskede at åbne en affiliate, vil de nu sigte efter at lærer dem at drive en forretning, fremfor bare at være glade for CrossFit – Hvilket i sagens natur er 2 vidt forskellige ting.


  Opslag fra CrossFit på Instagram:

  Artikler