More

  Cant Hurt Me

  Relaterede Artikler

  Selvbiografien af den tidligere Navy SEAL David Goggins, som kæmpede med fattigdom, overvægt og misbrug – frem til at han tog sig sammen. Han er sidenhen bl.a. blevet kendt for at have verdensrekorden i flest pullups og hans instagram udbrud med skarpe bemærkningen om at: “Stay hard!”.Undervejs i bogen er der forskellige øvelser du kan lave med dig selv, for at udvikle på dine færdigheder og mindset.
  En rigtig god bog og varmeste anbefalinger herfra!

  Kommentar

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her

  Artikler

  Byg en bedre box part 1

  Dette er en idé udsprunget af flere års erfaring med at drive en box. Jeg har begået alle fejlene (håber jeg) og...

  Danske CrossFittere mindes Lasse

  D. 3 August afgik Lasse pludselig ved døden. Lasse var en ivrig CrossFitter og instruktør i Rebild Boxen. Lasse blev 28 år...

  CrossFit – Død over dynastiet!

  Misforstå mig ikke: Jeg elsker CrossFit.Jeg elsker i hvert fald det som jeg selv betegner som CrossFit - Det har intet med...