More

  Byg en bedre box part 1

  Dette er en idé udsprunget af flere års erfaring med at drive en box. Jeg har begået alle fejlene (håber jeg) og gjort nogen ting rigtigt. Jeg har prøvet ting der virkede pissegodt første gang, ting som lige skulle løbes igang og prøvet ting som aldrig kom til at virke.

  Hvis man søger god viden så skal man spørge – hvis man har god viden, så skal man dele den! Det er vel også derfor du blev træner eller boxejer, ikke?

  Denne serie kommer til at starte i kernen af din forretning: Din medlemshåndtering & booking! Jeg har fået hjælp af Kasper Myrup fra CrossFit Hobro

  Jeg har selv prøvet 5 forskellige måder at håndtere betalinger på og endnu flere måder at booke på, samt en del metoder til at annoncere dagens WOD. Det var først da jeg prøvede Wodify at jeg fik noget der samlede det hele – og hold kæft hvor blev jeg skuffet over det system. Det ligner jo noget til en Commodore 64 både i backend og i frontend, samtidig med at det er dyrt og unødvendigt bøvlet! Jovist er der mange boxe som bruger det, men det må simpelthen være fordi at de har forstand på træning og ikke på it.

  Jeg fandt istedet PushPress som både var smartere, pænere og billigere!

  PushPress kan det hele og ser iøvrigt rigtig godt ud, samtidig med at det er super brugervenligt både i backend og frontend!

  Lad os starte med det de fleste boxejere gør, Prisen:
  PushPress er fuldt funktionelt i en gratis udgave. Her betaler man 1% af alle overførsler.
  Det ved jeg selvfølgelig godt ikke er gratis, men man kan bruge alle funktionerne minus betalingerne uden at betale noget som helst.
  PushPress tilbyder også en Pro udgave til 877 kr. om måneden som har integreret SugarWOD, Beyond the whiteboard, MailChimp og meget mere.

  Læs det hele her.

  Her et kort overblik af funktionaliteten i PushPress:
  Oprettelse og håndtering af betalinger både for medlemmer og shop.
  Booking af flere typer hold med afmelding / tilmelding direkte og nemt i appen.
  Visning af flere typer WOD’s direkte i app’en.
  Indtjekning til træning via. tablet.
  Fremvisning af fremmødte og timens wod via. SmartTV og Amazon Firestick.

  Hvordan er deres support og dine kunders oplevelse:
  De har både en afdeling på østkysten og vestkysten af USA, så det er udfra disse tidszoner man kan få hjælp. Til gengæld har jeg oplevet super hjælpsomhed og support selv med gratis løsningen! Østkysten er dem der håndtere alt det tekniske udenom betalingerne. Vestkysten håndtere betalinger. Jeg har kun oplevet 1 gang at de lavede en fejl, som det øjeblikkeligt gik igang med at fixe.
  For første gang nogensinde kom mine kunder og sagde at det nye system var nemt og lækkert! Uafhængigt af hinanden kom de og fortalte hvor glade de var for det og hvor nemt og overskueligt det var. Jeg havde sparet ca. 2000 kr. ved at benytte PushPress og fik meget mere for de håndøre jeg følte jeg gav. Derfor sprang jeg på da de udbød en customized app til 99$ om måneden.

  Både den gratis udgave af PushPress og den købte har mulighed for at blive tilpasset med farver og logo, så det er absolut ikke et krav at man køber noget ekstra.

  Hverken jeg eller Kasper har en aktie i PushPress og tjener intet på hvis din box skifter til systemet (man kan meget nemt skifte fra Wodify til PushPress da begge benytte Stripe som betaling). Denne anbefaling er udelukkende fordi at vi begge er super tilfredse med systemet!

  Start din gratis prøve her ->

  Artikler