More

  Bucher’s Lab renoveret for over 200.000

  De gamle slagterilokaler har fået en overhaling – hvor gulvet før hældte og var ujævnt har de 2 brødre Steffen og Chris – med hjælp fra frivillige – nivelleret gulvene og shinet stedet op.

  Mens at instruktører afholder udendørs hold for de ca. 800 medlemmer der er i Butcher’s Lab, er der blevet knoklet og opgraderet på de 850m2 indendørsfaciliteterne stedet rummer – dette til medlemmernes fordel når de igen må træne indenfor. Det betyder sprit nyt udstyr og der er ikke blevet sparet på noget, som bla. Kommer til udtryk i form af et stort vægmonteret Eleiko Rig med 8 Squat stationer, justerbare pull-up bars og dobbelt wallball target.

  VL platformene har også fået et løft og fremstår hvide med logoer og designs lavet i et samarbejde med Eleiko og Butscher’s Lab.  Turf området er blevet mindre, men fortsat stort nok til at det kan bruges til det, som et turf område skal bruges til.
  Steffen viser os rundt og fortæller: ”Før var der bare et kæmpe turf område her, som ikke rigtig blev brugt til andet end at folk lå og foam-rollede. Nu har vi optimeret på pladsen og indkøbt helt nyt kunstgræs.”
  De hvide markeringer på turfen står knivskarpt frem og syner af at der ikke er blevet prowlet på det endnu. Overalt i Butcher’s Lab er der lagt nyt gråt 2,5 & 30mm gummifliser undtagen ved VL platformene hvor fliserne er sorte.
  ”Vi har skiftet alt gulvet efter at vi har fået det hele i et plan. Vi er så småt i gang med at etablere gulvet udenfor så arealet der også kan blive dækket.”

  På alle måder ligner Butcher’s Lab at de er klar til at komme stærkt tilbage efter Corona Lockdown – men de vil gerne beholde den store fremvisning af deres flotte renoverede lokaler, for dem selv. Derfor nøjes vi med dette lille teaser billede fra vores rundvisning.

  Hvis du træner hos Butcher’s Lab så kan du godt glæde dig til at komme indenfor igen – du bliver ikke skuffet!