More

  BOX365

  Beliggende Horsens i direkte forlængelse af Fit & Sund lokalerne, på Ane Staunings Vej 21 B. BOX365 er en CrossFit Affiliate under det dødelige navn: Telefonfabrikken. Historien bag navnet er redaktionen ukendt, men det lugter lidt af lokalernes historie.

  Selvom boxen ikke har haft åben endnu, så varsler de op til 32 hold om ugen, med max 12 deltagere på holdene. Et medlemskab koster mellem 329 og 699 kr om måneden afhængig af formatet man ønsker. Der kan til det billigste abonnement tilkøbes Open Gym træning i en af Danmark’s flotteste CrossFit Boxe.

  BOX365 er drevet af Joan, Louise & John.

  Boxen er Eleiko Certificeret, hvilket er en mere eksklusiv udmærkelse som giver kunderne en vished om at man har vægtet høj kvalitet og bæredygtighed hele vejen igennem.

  Se 3D materialet fra Eleiko her

  Som gæst eller kunde i BOX365 er man ikke i tvivl om at der vægtet både rummelighed og varme i lokalerne – med både Open Gym træning, Lounge område og god plads omkring alt udstyret. Vi ønsker og håber for BOX365 (og alle os andre) at de snart får lov at åbne dørene! Besøg dem online her www.Box365.dk og scroll ned her for at se billeder derfra.

  Artikler